Praktische informatie

Het Just Move Festival vindt plaats op 7 & 8 september in het Spoorpark in Tilburg. Beide dagen is het festival geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Helemaal niets! Het festival én het Spoorpark zijn vrij toegankelijk en je hebt geen toegangsticket nodig.

Leuk dat je mee wil helpen om heel Tilburg in beweging te krijgen! De aanmelding voor het festival is inmiddels gesloten. Je kunt je nog wel aanmelden voor de Open Dagen via dit formulier. Wil je toch graag deelnemen aan het festival? Neem dan telefonisch contact op via 013 – 234 07 08 om de mogelijkheden te bespreken.

Voor alle Tilburgers! Jong, oud, sportief en niet sportief, mobiel en minder mobiel. We bieden beweegactiviteiten voor iedereen!

Natuurlijk moedigen we je aan om zoveel mogelijk op de fiets of wandelend te komen. Maar het Spoorpark is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Treinstation Tilburg Centraal ligt op 10 minuten loopafstand van het Spoorpark en bushalte Hart van Brabantlaan ligt tegen het Spoorpark aan.

Kom je toch met de auto, dan kun je parkeren in parkeergarage Knegtel (Gasthuisring 60).

Tijdens het Just Move Festival presenteert een groot aantal Tilburgse sport- en beweegaanbieders hun activiteiten in het Spoorpark. Zo kun je kijken naar demonstraties, maar ook zelf heel veel activiteiten uitproberen en ontdekken welke sport of activiteit jij leuk vindt. Daarnaast is er op het festival veel informatie te vinden over sport- en beweeginitiatieven in Tilburg, lokaal talent, buurtinitiatieven, de Meedoenregeling en andere beweeg-gerelateerde onderwerpen.

Het hele programma is hier te vinden. Dit programma wordt steeds aangevuld, dus kom vooral later nog eens terug!

Jazeker, dat mag! Het Spoorpark is openbaar toegankelijk. Je kunt bij de bestaande horecapunten in het park eten en drinken kopen, maar je mag ook je eigen eten en drinken meenemen. We raden je aan om, zeker bij warm weer, zelf een flesje water mee te nemen; het Just Move Festival is immers bedoeld om in beweging te komen en dan is voldoende drinken extra belangrijk!

In het weekend voorafgaand aan het festival, op 31 augustus en 1 september, opent een groot aantal sport- en beweegaanbieders in Tilburg hun deuren voor iedereen. Tijdens deze dagen  kun je hen bezoeken om op hun eigen locatie een sport of activiteit uit te proberen. Het volledige overzicht van alle aanbieders die meedoen én hun adresgegevens kun je op een later moment terugvinden op onze website.